Roze jurkjes

Roze is echt helemaal mijn kleur. Ik ben dol op roze jurkjes. Roze is voor mij echt een symbool van vrouwelijkheid. Als ik de kleur zien dan ben ik bijna direct verkocht aan het jurkje. Ik moet en zal het jurkje kopen want ik ben dol op de jurkjes. Ik ben altijd al een echt meisjes meisje geweest en dol geweest op de kleur roze. Ieder seizoen koop ik opnieuw weer nieuwe roze Fashion items.

Ze passen bij mijn huidige jurkjes of ik koop gewoon compleet nieuwe jurkjes. 

Roze jurkjes bestel ik online in de webwinkel van de Bijenkorf, Zara, Pull & Bear. In de H&M wil ik ook nog wel eens slagen voor een nieuw jurkje. De kleur roze komt hier ook nog wel eens voor. Alleen zijn de jurkjes daar erg strak en zonder details. Ik ben dol op details, waardoor ik eerder in andere winkels ga shoppen. Als ik constant strakke jurkjes koop dan lijkt het als of ik iedere dag in hetzelfde jurkje loop. Roze jurkjes moeten dus wel uniek zijn en blijven als ik erin rondloop. Het liefste ga ik vandaag nog shoppen voor nieuwe roze jurkjes voor in mijn kledingkast.

tumblr_m30jdgtmMA1qfcyo3o1_500_large

shortdress3

pastelpink5

fdress3

 

 

De teksten op de Roze jurkjes kleding pagina zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is verboden om van de Roze jurkjes pagina iets Kopiëren of te gebruiken.